Wat te doen?

Café Weerdzicht staat bekend om de juiste plek om je verjaardag, bedrijfsfeestje, vrijgezellendag, afstudeerborrel of juist een themafeest te vieren. Wij hebben een geluidsinstallatie inclusief microfoon die je kan en mag gebruiken. Jaarlijks organiseren wij het Open Weerdzicht dartoernooi, roeiregatta, kaarttoernooien en veel andere leuke sportactiviteiten.

Met koningsnacht en tijdens het smartlappenfestival is het extra feest bij Weerdzicht met live optredens van diverse Utrechtse artiesten. Voor meer optredens in het weekend van diverse artiesten moet je zeker de agenda in gaten houden! (zo ook op zondagmiddag)

Alle wedstrijden van onze plaatselijke FC Utrecht worden uitgezonden op groot scherm. Ook is het mogelijk om de rest van de eredivisiewedstrijden bij ons te volgen. Doordeweeks zenden wij de Champions League en UEFA-Cup wedstrijden uit evenals alle interlands van het Nederlands Elftal! Gezelligheid gegarandeerd en de bitterballen zullen zeker niet ontbreken bij een match!

Ook figureren wij wel eens met onze locatie voor aanstormend talent om de locatie te gebruiken als videoclip van een Oranje-hit of als cd-presentatie van een talent uit Utrecht of als je een koningslied schrijft willen wij hem met alle liefde draaien in ons café. Alles is mogelijk bij Café Weerdzicht, dus mocht je nog geen locatie hebben voor jouw evenement, wij staan open voor (bijna) alles.

Café Weerdzicht in de media: "De Klassieker: Café Weerdzicht waait met alle winden mee" (DUIC)

 

 

Copyright Café Weerdzicht 2010-2023